Rubb och skrubb

Trots att det gått ett tag sedan han sa upp sig från jobbet som pojkvän, använder jag honom fortfarande som ursäkt när jag smyger runt bland herrarnas del av NK Kosmetik.

Jo, alltså, jag letar efter en bra skrubb till min sambo (fingrarna i kors bakom ryggen). Han brukar gilla den där skrubben från Clinique. En sån tack. Sen skrattar jag hela vägen hem till badrumsspegeln, över min listighet och över det fantastiska inköpet. Hello smooth skin liksom. Den är skitgrym. Men tänk på att ta det lite lugnt eftersom den är rätt rivig.

3 kommentarer

Lägg till din →

Maria: Ja! Som vanligt ska grabbarna ha det göttigaste 😉

Hell no, I’ll take it no more!

Ska rejda kill-avdelningarna!

mvh
Freemale

ps. skulle inte förvåna mig om killstring är bekvämare än tjejstring :´D

Lämna ett svar