Ögonskuggsbaser

I vanliga fall brukar jag inte ha problem med ögonskuggor som veckar sig under dagen, men nu på sistone när det varit så förbannat varmt ute har det varit uppenbar skillnad. Sedan ett bra tag tillbaka har jag haft Lumene Beauty Base för ögonen i sminkskåpet, men inte använt den. Istället köpte jag en ny från Art Deco, men jag kan inte säga att jag är lika impad som Kicki verkar vara. Tyvärr. Visst, den är lätt att kräma på och ögonskuggorna/pigmenten fäster helt okej i den, men efter en lång och varm dag är det ingen skillnad mot Lumene.

Idag har jag testat att ha de två på olika ögon, och på bilderna är det Art Deco till vänster och Lumene till höger. Det är skillnad mot när jag inte har någon bas what so ever, men jag kunde nog lika gärna nöjt mig med den jag redan hade hemma.

– Ögonbrynsskugga Brow Zings (01 light), Benefit
– Ögonskugga/highlighter Pigment (Naked), MAC
– Ögonskugga ögonlock Pigment (Pink pearl), MAC
– Ögonskugga globlinje Color Surge Eye Shadow Duo (Strawberry Fudge), Clinique
– Ögonskugga undre franskant Earth Spirit Eye Shadow (Inca bronze), Max Factor
– Mascara Naturally Glossy (Jet Black), Clinique

4 kommentarer

Lägg till din →

prova den från urban decay! den är underbar, jag har aldrig kunnat ha ögonskugga förr då den alltid la sig i veck efter ett par timmar, men nu sitter den som berget hela dagen och kvällen. =)

Lämna ett svar