Läppmojs à la Ka

Jag trodde faktiskt att jag skulle ha fler läppgrejer, men 15 stycken är nog allt faktiskt. Å andra sidan äger jag inte särskilt mycket smink om man jämför med de flesta som läser bloggar av den här typen. Jag använder Chap Stick/Blistex dagligen som är helt ofärgade Lypsyl-aktiga läppbalsam och till festligare tillfällen använder jag läppgloss eller läppstift. Jag tycker faktiskt min lilla samling är ganska komplett, kommer inte på någonting jag saknar just nu. Vill ni veta mer om en viss läppgrej, säg till!

Från vänster till höger: Kiehl’s, Blistex, Sephora, Chap Stick ×2, Blistex ×2, FACE, Bodyshop, L’Oréal, Clinique, MAC, Benefit, Carmex & FACE.

4 kommentarer

Lägg till din →

fakelashes: jag som gillar läppgrejs (och duschtvålar och lotions också för den delen) med mint/mentol gillar carmex starkt! det luktar lite halstablett ungefär och är tjockt och mjukt på läpparna. är jättebra på vintern!

Lämna ett svar