Intensivt mörkblått

Tredje och sista ögonskuggan som jag fick i byte under veckan var ett Dazzle dust från engelska märket Barry M. Ett helt oprovat märke för mig, och färgen jag fick var mörka Charcoal – och den är verkligen kolgrå, den skimrar precis på samma sätt som kolbriketter gör. Mörkt och blått (mycket mer intensivt IRL, men ja.. fota är svårt), nu är jag redo för kvällens 25-årskalas!

– Primer Eye Makeup Base, Lumene
Concealer Touche Éclat (01), YSL
Ögonbrynsskugga Brow Zings (01 light), Benefit
Ögonskugga highlighter Eye shadow Veluxe Pearl (Dazzlelight), MAC
Ögonskugga bas ögonlock Shadestick (Shark skin), MAC
– Ögonskugga ögonlock + undre franskant Dazzle dust (Charcoal), Barry M
– Ögonskugga ögonlock + yttre undre franskant Pigment (Blue), MAC
Mascara Volume Effet Faux Cils (High density black), YSL

Update: borstar från FACE Stockholm (#125, #10, #29) och Sephora (#14).

8 kommentarer

Lägg till din →

Alla: tack så mycket 🙂 jag blev mycket nöjd själv också, faktiskt.

Emelie: roligt att du tycker det. jag har alltid ogillat dom (för osynliga utan brynskugga), men med åren har dom blivit bättre.

Lämna ett svar