Rouge à la Mi

Rouge – mitt bästa smink. Det är något med hur snabbt och enkelt man ser så mycket piggare och fräschare ut som gör att jag lätt faller för ett nytt. Jag älskar att testa rouge från olika märken, och har som synes inga likadana från samma märke. Kräm, puder och gel – jag älskar dom alla!

Från vänster till höger: Everyday Minerals, Laura Mercier, Trucco, Sephora, Jelly Pong Pong, Laura Mercier, Becca (har gått i graven sedan jag tog fotot), Shu Uemura, MAC, NARS, Stila.

Tidigare samlingsinlägg:
läppmojs à la Ka
underlag à la Mi
läppmojs à la Mi

Update:
Recension av Illuminating stick från Laura Mercier
Recension av Convertible color från Stila
En till recension av Laura Mercier, lösa Face tint
Jelly Pong Pong är med på top 5-listan enligt Ka

9 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar