Asfaltsfärgade naglar, ja tack

Man kan göra olika saker en fredagskväll. Själv är jag hemma och dricker vin och lagar mat, och helt plötligt smäller det till – ett hemskt sug efter mörkmörkgråa Essie Over The Top uppenbarar sig! Undrar om det är för att det:

1) Är kolmörkt ute
2) Är Halloween
3) Är så att min eBay-nerv har vaknat till liv efter ett halvårs dvala

10 kommentarer

Lägg till din →

[…] För nästan exakt ett år sedan, med bara en veckas differens, satt jag och hade liknande kval över Essie Over the Top. Jag köpte aldrig Over the Top utan nöjde mig med ett fint substitut från Sephora, så frågan är om jag ska lösa mitt problem på samma sätt i år (vad tror ni exempelvis om ett lager Calypso Blue under ett lager Blue Jean?) eller om jag ska falla till föga och låta eBay-djävulen ta över… Helst skulle jag vilja ha en miniflaska av härligheten, men hittar tyvärr ingen som säljs separat. […]

Lämna ett svar