Lila inspiration från FACE

Jag blev så till mig av FACE Stockholms lila höstsminkning att jag nästan direkt var tvungen att göra något liknande med det jag hade hemma. Det visade sig att jag hade allt som behövdes hemma, förutom möjligtvis vit kajal till inre ögonkanten (vilket jag ändå aldrig använder, so why bother).

Som mörk grund för den lila skuggan använde jag ett Shadestsick från MAC, som jag köpte samtidigt som ett läppstift som var i precis den koralliga färgen som FACE-sminkningen, och sen fläskade jag på med en mellanmörk lila skugga:

– Primer Eyeshadow Potion Primer, Urban Decay
Ögonbrynsskugga Brow Zings (01 light), Benefit
Ögonskugga highlighter Eye shadow Veluxe Pearl (Dazzlelight), MAC
Ögonskugga bas ögonlock + undre franskant Shadestick (Sharkskin), MAC
– Ögonskugga ögonlock Eye shadow Veluxe Pearl (Satellite dreams), MAC
Mascara Volume Effet Faux Cils (High density black), YSL

6 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar