MUJI

I helgen köpte jag ett par saker från coola och fina MUJI – för övrigt en affär vars förvaringssystem är perfekt för sminkprylar. Den här gången behövde jag grejer för en uppkommande resa: två stycken klämbara småflaskor för schampo och duschkräm, en hårdare liten flaska för t ex linsvätska och sedan tio stycken fina klädnypor. Jag gillar att produkterna från MUJI är så enkla och praktiska!

7 kommentarer

Lägg till din →

Muji äger! En tripp upp till deras hörna på Åhlens city är ett måste när man ändå är och hänger på sminkavdelningen. Men jag gillar inte att priserna är typ de fyrdubbla mot i England.:(

Nja Sublim, är det verkligen stor skillnad? För om man tar priserna i £ på deras hemsida är skillnaden mer 75:- mot 100:- för en sån där 6-fackig låda som jag har..

Hur som helst, I <3 it!

Lämna ett svar