Utlandskorre

Här händer det saker! Karin har flyttat till Spanien, närmare bestämt till huvudstaden Madrid, och kommer från och med nu att vara El Mikas utlandskorrespondent!

Det blir en spännande tid framöver med rapporter från ställen som inte finns i Sverige Göteborg, som till exempel mina favoriter Kiehl’s och Sephora. Vissa produkter jag gillar finns att köpa på El Corte Inglés  Spaniens största varuhuskedja  som t ex MAC och Clinique. Turligt nog har The Body Shop många butiker i Madrid också. Sedan finns det säkert spanska affärer som jag inte vet om än, är det någon som har något tips? Vad är ni intresserade att få läsa om från Spanien?

11 kommentarer

Lägg till din →

Absolut! Det finns tonvis med saker som man bara inte får missa när man är i Madrid, turer till byar och städer runt om i regionen är ett måste också. En liten dagsutflykt till Alcalá de Henares (ca 20 min med pendeltåg) för att kolla in Cervantes-muséet och ett av världens äldsta universitet rekommenderas t ex. För att inte tala om alla fantastiska muséer i Madrid… Man kan BO inne på Prado. Och missa inte att äta massa churros con chocolate när du är på väg hem från en helnatt på stan.;) Det finns oändligt med saker att göra där, mer än vad som ryms i den här kommentaren. Du får hojta till så kan jag skicka tips lite då & då. Ha det underbart!:)
//En nostalgisk Subba

[…] Anledningen till att jag för tillfället håller låg profil här på bloggen är att jag är mitt uppe i en flytt — till andra sidan Atlanten närmare bestämt. Så håll ögonen öppna efter rapporter från USA, främst på vårt Instagramkonto tills jag kommit till rätta (sedan är jag er amerikakorrespondent, på samma sätt som Ka tidigare var för Madrid). […]

Lämna ett svar