NK Hår & Skönhet

På NK Hår & Skönhet i Göteborg kan man hitta många roliga märken utöver de vanliga. För cirka ett år sedan renoverades även hela avdelningen till att bli fräschare och ha två våningar. På gatuvåningen huserar de allra största märkena, bland annat Clinique, Kanebo och Decléor. På övervåningen bor de lite mindre diskarna med exempelvis OPI, Ole Henriksen, Butter London och Deborah Lippmann.

Sedan COW Parfymeri flyttade in i och med renoveringen kan man även hitta min personliga favorit Laura Mercier tillsammans med bland annat brittiska Cowshed och amerikanska Vincent Longo. COW-hörnan är enligt mig det roligaste hörnet hos NK Kosmetik, och jag kan dröja mig kvar där ett långt tag. På söndagsrundan igår förälskade jag mig i en produkt från ett av de sistnämnda märkena, vad det var ska jag avslöja lite senare.

NK Göteborg ligger på centrala Östra Hamngatan, och är man smart som El är har man NK-kort för att samla poäng och få olika rabatterbjudanden.

9 kommentarer

Lägg till din →

Ja, COW är en liten pärla. Jag besökte den fristående butiken i Stockholm i torsdags, och personalen var så himla trevlig. Jag blev nästan sugen på att fråga om jag fick jobba extra där!

Lämna ett svar