Soloshopping: resultatet

Förutom Bret Easton Ellis-boken Lunar Park blev det (såklart) lite smink shoppat igår. Trots att jag var hur sugen som helst på att tömma plånboken, höll jag mig på mattan och shoppade enbart sånt som jag funderat på en längre tid. En krämbas för att fästa skuggor på, ett koralligt rouge (även om det inte blev ett NARS), och ett tint i samma stil som Benetint.

  • MAC Paint Pot i beigeskimriga Bare Study
  • FACE Stockholm rouge i knallkoralliga Celestial
  • MAC See Thru Lip Colour i röda Not So Shy!

8 kommentarer

Lägg till din →

IYITI: jag gillar’t! det blir rosarött och fint, men kanske att det torkar/sjunker in liite långsamt ibland. jag går liksom omkring med putmun och “luftar” det torrt, kan ju inte se riktigt friskt ut..

[…] Not so shy från MAC är ett så kallat tint, som sjunker in i huden och lämnar den rosig och matt. Precis som om man bitit sig i läppen, eller fått rosiga kinder efter en lång och kall promenad. Mina läppar är naturligt ljusa, och Not so shy är perfekt för att se lite piggare och fräschare ut, utan att för den delen se sminkat ut. Min favoritkombination för tillfället är Not so shy tillsammans med läppglanset Luminary, som tillsammans ger lätt färgade läppar med lite glans och skimmer. En kombo som alltid funkar. […]

Lämna ett svar