Dermalogica Precleanse

Postat onsdag 7 januari 2009 | 6 kommentarer

Varje kväll när jag tvättat ansiktet så har jag nästan alltid lite mascararester kvar i de undre ögonfransarna, något som jag inte orkar bry mig om trots att det ofta sitter kvar till sminkningen dagen efter. Jag har aldrig orkat fixa med make up-remover och bomullsrondeller och fan och hans moster, utan helt enkelt struntat i de svarta resterna.

Men nu! Nu kanske jag har hittat något som jag kan tänka mig fungerar i min (snabba) kvällsrutin, nämligen Dermalogica Precleanse. Jag rotade fram den igår kväll för att testa på min relativt mörka ögonsminkning, och jag tycker att oljan som man lätt masserar in i ansiktet löste upp sminket utomordentligt — och när jag var färdigtvättad med min vanliga ansiktstvätt efteråt kunde jag inte se en enda sminkrest i ögonfransarna! Tummen upp alltså, och jag ska verkligen fundera på om detta är en produkt jag behöver, och skulle använda regelbundet om jag köper den.


Kl 9:59
Etiketter: Hudvård, Recension

6 kommentarer

 1. If you're into it
  7 januari 2009 14:46

  ja, det där är typiskt en sån där produkt som man blir imponerad av och vill ha, men inte är helt säker på att man egentligen behöver… men om jag hade några hundringar över nån månad skulle jag nog ändå satsa på en flaska.

  fast asså, nu när jag läser på den där hemsidan så står det ju att det är en make-up-remover också. jag trodde bara att det var nån slags mittemellanprodukt som skulle typ göra ansiktstvätten mer effektiv.. hah.

  men köp köp isåfall!

  Svara
 2. Maria
  7 januari 2009 14:48

  ah, jag trodde också först att det bara var nån fancy schmancy förtvätt för att göra fejat extra rent, men det var ju en grym make up-tabort! enbart därför jag kanske köper den 🙂

  Svara
 3. Des
  7 januari 2009 18:47

  Jag har precis beställt en flaska!

  Svara
 4. Maria
  7 januari 2009 18:48

  åååh, din rackare! 😀

  Svara
 5. El Mika » Billig mot dyr: rengöringsolja
  4 september 2013 09:10

  […] kan vara en skön liten kvällsritual. Själv har jag använt Dermalogica Precleanse till detta i drygt ett år, och har inga planer på att […]

  Svara
 6. El Mika » The Body Shop Camomile cleansers
  16 maj 2014 13:18

  […] måste — i min hudvårdrutin i ganska många år nu (sedan 2009!), och allt började med Precleanse från Dermalogica. Den senaste tiden har jag skiftat mellan de två rätt så nya oljebaserade produkterna från The […]

  Svara

Kommentera