Naturtema Regnskog

Ni trodde väl inte att jag skulle banga grönt bara för att det är en färg jag brukar sminka mig i? Hell no, så här är min regnskogstolkning! Bruna rötter och mörkgröna skuggor under tunga ljusgröna löv, det låter i alla fall som en regnskog för mig. I morse hade jag dessutom Orpheus på vattenlinjen, men han slank bort efter en timme. Som vanligt.

Ögonbrynsskugga Brow Zings (01 light), Benefit
– Primer Eyeshadow Potion Primer, Urban Decay
Krämskugga bas Paint Pot Frost (Bare study), MAC
– Ögonskugga övre franskant Eye Colour Powder Shimmer (Brocade), BECCA
– Ögonskugga inre ögonlock Pigment (Golden olive), MAC
– Ögonskugga yttre ögonlock + globlinje Pigment (Night light), MAC
– Ögonskugga highlighter Eye Shadow Veluxe Pearl (Dazzlelight), MAC
Mascara Volume Effet Faux Cils (High density black), YSL

4 kommentarer

Lägg till din →

Tack Sminkan och Rouaa, och ja; det är verkligen en vardagssminkning! Kan inte göra nåt avancerat när jag ska till jobbet, och hinner inte göra nåt efter heller. Så det blir mina “enkla” tolkningar av era teman 🙂

Lämna ett svar