Rosa!

Även om starkt rosa rouge kan kännas avskräckande vid första tanken skulle jag ändå rekommendera att man provar, för resultatet kan bli precis hur fint som helst! Själv har jag mitt Pleasantry från MAC, som är knalligt rosa med lite skimmer i sig. Det ser helt galet ut i dosan, men väl på kinden blir det skirt och fint frostnupet.

Andra hubba bubba-färgade rouger är bland annat krämrouget Raspberry från Clarins, Desire (Des, detta måste ju du ha!) från NARS, krämiga Cha Cha från Paula Dorf, mousserouget Sweet pea från Stila, och självklart har även MAC flera rouge i nyansen.

4 kommentarer

Lägg till din →

Ja, visst måste jag ha Desire! Tror faktiskt att jag ska ta och beställa när jag fått lön…

Det där Stila-rouget har jag, nyansen är fin men jag tycker att det är lite svårjobbat. Jag ska prova min lilla skunkborste till det, borde göra susen. Annars är det super som stain på läpparna.

Lämna ett svar