Mörkblå eyeliner

Idag visar Fröken Rosa upp ett fint eyelineröga och sin nya pensel från lyxiga Shu Uemura, och det påminde mig om att jag också kör på samma look idag. En enkel, halvbred eyelinervinge längs övre ögonfransraden gjord med fin, blå skugga från Bobbi Brown. Förutom att färgen är underbar så funkar skuggan grymt bra med en fuktad pensel. På så sätt blir det en mer eyeliner-aktig konsistens och hållbarhet på det hela. Självklart använder jag min favoritpensel från Sephora för att få till linje och vinge!

  • Krämskugga — Paint Pot Frost “Bare Study”
  • Eyeliner — Shimmer Wash Eye Shadow “Sapphire”, Bobbi Brown
  • Mascara — Volume Effet Faux Cils “(High Density Black”, YSL
  • Ögonbrynsskugga — Brow Zings “01 Light”, Benefit
  • Ögonbrynsfix — H&M

6 kommentarer

Lägg till din →

Kerstin: jag hoppas verkligen att du kan spana in BB nu när du är i london, den här funkar verkligen toppen som eyeliner trots att det är en vanlig skugga!

SminkJante: tack! 😀

Lämna ett svar