Ett skepp kommer lastat..

Med vadå? Avslöjande snören om man beställt från affären i fråga förut.

Glammigt papper! Välinslaget och skyddat av popcornfrigolit.

Japp, ett eget litet Valley of the Stars-kit från Benefit! Jag kunde inte låta bli när StrawberryNET sålde ut den här pärlan för en hundralapp, speciellt inte eftersom jag stod en smärre evighet på Sephora i somras och våndades om jag skulle köpa highlightern HighBeam eller inte. Nu fick jag både skimmerkrämerna HighBeam och MoonBeam tillsammans med två ögonskuggor och ett litet läppglans – ett bra köp!

8 kommentarer

Lägg till din →

Hihi, den köpte jag också och kunde såklart inte låta bli att köpa förpackningen med tre olika rouge också, älskar ju Benefit! Visst var det fint presentpapper!

Kabuki:
Japp, fynd är helt klart roligast!

Ninni:
Hihi, det var nog många som passade på. Pappret var så fint att jag till och med återanvände det (hej Ka!) 😀

Des:
HA HA! Norska ostbågar.. mmm, nu blev jag sugen på ostbågar bara för det. Damn you!

Kerstin:
Jag gillar verkligen Beam’arna, och läppglanset är perfekt att ha i fest-clutchen. Ögonskuggorna lär nog inte bli mycket använda däremot..

Lämna ett svar