Puderborste från MAC

I går utnyttjade jag — som så många andra Åhléns-medlemmar? — en 15 %-rabattcheck och en 50-kronorscheck vid MAC-disken. Jag passade på att köpa något jag har saknat ett bra tag nu, och som ligger i den lite dyrare klassen; en puderborste.

MAC #150 är en av deras största borstar, och har nu efter första tvätten fluffat upp sig lite mer än på bilden. Hur jag inte kunnat haft en puderborste tills nu är däremot en gåta… Jag kommer främst att använda den till avslutande löspuder, och för en superlätt applicering av min Mineralize Skinfinish Natural, och en recension kan mycket väl komma om ett tag.

8 kommentarer

Lägg till din →

Des: jag hade inte spanat in någon alls innan, så det här var ett rent spontanköp! 🙂

Heartcore: helt klart ett bra tillfälle att få lite lägre pris (det blev ca 110 kronor billigare). nu när jag tvättat den kan jag säga att den fluffat upp sig rejält! 🙂

Johanna: great minds think alike 😉

Lämna ett svar