Shoppat i Paris

Postat måndag 10 augusti 2009 | 5 kommentarer

Hemma igen! Andra stoppet på vår resa var städernas stad, Paris. Där gick jag in på Sephoras moderskepp — butiken på Champs-Élysées. Det var lätt att bli vimmelkantig där; det var extremt stort och nästintill fler anställda än kunder (och då var det fullt med kunder). Jag blev lite stressad av allt folk och den höga musiken, och irrade omkring en stund utan mål. Till sist blev det korallfärgade rouget Coralista från Benefit (ska jag vara ärlig ett rent och skärt impuls- och stressköp, men det har visat sig vara väldigt lyckat) och två småpryttlar från Sephoras egna märke. Blotting papers och Hand sanitizer, alltid skönt att ha på resande fot.

Mest vandrade vi omkring på mindre gator, och på ett apotek hittade jag en fantastiskt god doft från franska märket Roger & Gallet. Serien jag köpte från heter Bambou, och eftersom jag tyckte att parfymen var lite dyr snål-köpte jag en bodylotion i samma doft. Den är lite tjockare och väldigt krämig, och luktar otroligt fräscht av bland annat grönt te.


Kl 10:20
Etiketter: Nytt, Shopping – Europa

5 kommentarer

 1. punkelikat
  10 augusti 2009 18:21

  Jag vill också komma till Sephora! Nuuuu!

  Svara
 2. Des
  10 augusti 2009 20:12

  Visste väl att du skulle gilla Coralista! 😉

  Svara
 3. Maria
  11 augusti 2009 08:25

  Punkelikat: go go go!

  Des: oh you know me so well 😉 Korall i mitt <3 !

  Svara
 4. Kerstin
  17 augusti 2009 19:18

  Fin fångst!

  Svara
 5. El Mika » EcoTools Precision blush
  22 januari 2018 10:11

  […] med sina syntetiska strån. De *extremt* få tillfällen som jag använder puderrouge (mitt enda, Coralista från Benefit som nu har mer än sju år på nacken) lägger jag det med min älskade borste från Laura Mercier, […]

  Svara

Kommentera