Bronsiga sensommartoner

För någon dag sedan kände jag att det var dags för en varm ögonsminkning, och whippade fram inte mindre än tre olika ögonskuggor i olika nyanser. Inte för att det syns någon dramatisk skillnad på dom ihopblendade, men dom är där, tro mig..

– Primer Eyeshadow Potion Primer, Urban Decay
– Krämögonskugga Paint Pot Frost (Bare Study), MAC
– Ögonskugga inre ögonlock Eye Shadow Frost (Valet), MAC
– Ögonskugga yttre ögonlock Eye Shadow Frost (Amber Lights), MAC
– Ögonskugga globlinje Eye Shadow Veluxe Pearl (Woodwinked), MAC
– Ögonskugga highlighter Eye Shadow Veluxe Pearl (Dazzlelight), MAC
– Mascara Volume Effet Faux Cils (High density black), YSL
– Ögonbrynsskugga Brow Zings (01 light), Benefit
– Ögonbrynsfix, H&M

7 kommentarer

Lägg till din →

Hej! Jättehärlig make och grym blogg! Jag måste bara fråga, jag har nämligen följt ditt exempel och införskaffat mig en UDPP. Men jag får inte riktigt till det! Några tips och trix? Det blir liksom flammigt och tar himla tid tycker jag. Inte direkt som att man bara kan svepa över med skuggan, så att säga. Gör jag nåt fel tros?

Kerstin:
Tack!

Em:
Svårt att säga, hur använder du den? Jag tar yttepytte på fingret och drar över hela ögonlocket + brynet, så att det inte syns någonting. Sen låter jag det torka (några sek bara), och sen kör jag på med skuggor.. Du kanske kan prova med att lägga en hudfärgad/diskret ögonskugga ovanpå UDPP innan du går loss med “de riktiga” skuggorna? 🙂

Lämna ett svar