L’Erbolario Mandorla

Som sagt så testade vi lite grejer från L’Erbolario i våras. Eftersom jag har en fabläs för handkrämer valde jag att testa handmasken Mandorla som lovar att mjukgöra även de torraste och känsligaste händer.

Jag har provat masken både enligt instruktioner då man låter en generös mängd absorberas av huden, och som vanlig handkräm där jag masserar in en mindre mängd. Om man bortser från den lite för starka mandeldoften så tycker jag att detta är en utmärkt kräm. Händerna blir verkligen lena och huden blir härligt mjuk. Ett par vita tyghandskar medföljer, vilka kan användas om man vill ha masken under natten, jag har provat detta ett par gånger men tycker doften är för stark för att funka då. Masken är dryg, och efter flera månader är det fortfarande mer än hälften kvar. Även om jag förmodligen inte kommer köpa en ny när denna tar slut så tycker jag helt klart att det är en bra produkt.

5 kommentarer

Lägg till din →

jag älskar deras mandelbodybutter och mandelbadskum! synd, bara att de inte säljs i Sverige! doften är helt beroendeframkallande, tycker jag- fast man kanske uppskattar den mer i bodybutters och i badet än bara på händerna. den har en liten bittermandelton som gör att det blir mindre sötsliskigt än tex med Acqua di Parmas mandelserie. jag måste skaffa en langare..

Glamqueen: Jag håller med, antydan av bittermandel gör att den inte känns sliskig alls, jag gillar faktiskt doften, men hade föredragit den på andra produtker, eller i alla fall inte på händerna när man ska sova (jag har mina händer i närheten av ansiktet när jag sover) 🙂
Langare is the shit!

Lämna ett svar