Chloé Eau de Parfum

Det var längesedan (läängesedan) jag köpte ny parfym, men efter att doftat på Chloé varje gång jag gått in i en parfymeria i ett års tid tyckte jag det var dags att slå till på en egen flaska. 30 fina små ml av Chloé Eau de Parfum bor nu hemma hos mig, och jag blir lika glad varje gång jag känner doften. Välinvesterade pengar, och antagligen mitt mest överlagda köp någonsin…

6 kommentarer

Lägg till din →

oh, den har jag hemma. helt helt underbar! i love it! är nog en av mina absoluta favoriter någonsin.. den å coco chanels madmoiselle… löööv it som sagt 🙂

Åh, när jag var i tonåren så fick jag en parfympenna med doften Cloé av min pappa. Den hade en sån där rullboll längst ut som läppglans kan ha och pennan var silverfärgad och helt ljuvligt fin. Den kom i ett litet sammetsfodral. Jag älskade den och det är den enda parfym jag fått av min pappa faktiskt.

Des: Aha! Där ser man. Jag är lite ovan vid tunga dofter så jag står över 😉

Emma: Doft-buddies!

Ninni: Ett sånt fint minne 🙂 Den låter jättefin! Jag läste i en tråd på Pretty att “nya” Chloé inte riktigt är samma doft som originalet. Undrar vad skillnaden är 🙂

Lämna ett svar