Essie Wicked

Lacket Wicked från Essie är verkligen rätt wicked – tack Mi för paketet! Ett mörkt vinrött lack som påminner mig om mogna körsbär, precis den nyans jag länge varit ute efter, även om det inte är riktigt lika nästan-svart som Rouge Noir. Nagellacket är tunnflytande men segt vilket gör det rätt svårt att dosera på penseln, och dessutom krävdes fyra lager för att få till önskad täckning. Men väl värt besväret för Wicked och Lemony Flutter (som också följde med i paketet) har gjort mina vintertråkiga naglar bra mycket finare.

4 kommentarer

Lägg till din →

Fånigt sammanträffande; jag har nästan identiskt lack (men från Urban Decay) och precis smort mig med Lemony flutter. Tänkte dessutom just blogga om det, men det får nog vänta tills imorgon =)

Lacket ser väldigt snyggt ut!

Lämna ett svar