Färgtema: naket

Precis så här vill jag sminka mig i vår! Kanske lite svårt att tro om man tittar på vissa sminkningar jag gjort det senaste (hello nästan-svart!), men det här är en färgpalett som lockar mig otroligt mycket.

Som bas vill jag ha en utjämnande och lätt foundation, varför inte nyheten Mineralize Foundation? Lätt gammelrosa på kinderna (rouget Blossom i min BECCA-palett är helt klockrent för detta), och ljusrosa läppar. Ögonen kan få sig en lätt “wash” av en ljusbeige skugga med skimmer i, exempelvis MAC Nanogold, lite mellanbeige på locket (Shroom) och chokladbrunt i globlinjen (Grain).

6 kommentarer

Lägg till din →

Kerstin: den fina illustrationen är en sk. Face Chart från MAC (och New York fashion week) som jag såg hos Temptalia 🙂

Des: mmm, fresterska!

Aida: det är kul att köra på olika stilar ibland, så go for nude! 🙂

Lämna ett svar