Svart oliv

Efter att jag fått Forest på posten var jag ivrig att prova den, och redan dagen efter blev det en svartolivgrön sotning. Jag la en svart grund på halva (den nedre) delen av ögonlocket, för att tona uppåt och inte få så übermörkt (jag skulle ju trots allt till jobbet). Sudda, sudda, sota. Och sudda lite till..

– Primer Eyeshadow Potion Primer, Urban Decay
– Krämskugga Shadestick (Sharkskin), MAC
– Ögonskugga grund Microshadow (Vanilla), Make Up Store
– Ögonskugga ögonlock Metallic Eye Shadow (Forest), Bobbi Brown
– Eyeliner franskant Kohlpencil (Feline), MAC
– Mascara Volume Effet Faux Cils (High density black), YSL
– Ögonbrynsskugga Brow Zings (01 light), Benefit

6 kommentarer

Lägg till din →

SminkJante: åh tack så mycket 🙂

Kerstin: tack! 😀 Ja, ibland gillar jag att ha lite mörkare ögon även på jobbet. Så länge det ser rent och snyggt ut tycker jag bara det är kul!

[…] Grönsvarta Forest har mer tydligt glitterskimmer och är i formulan Metallic, medan midnattsblå Sapphire är mer mjukt skimrande och har formulan Shimmer Wash. Sapphire går dessutom väldigt bra att använda som eyeliner med en fuktad och snedställd pensel, något som jag inte hunnit testa med Forest ännu. […]

Lämna ett svar