Hydra Intense

Igår fick både jag och El varsitt paket att hämta ut, som visade sig vara dagkrämen Hydra Intense från Cliniderm (tillsammans med glasföremål, som för mig tyvärr hade gått samma öde till mötes som Helenas). Vi har tidigare testat deras serie för normal/torr hy (som El gillade mer än vad jag gjorde) men jag tror att den här för normal/blandad hy kan passa mig bättre. Enligt texten ska den innehålla gottiga saker som bland annat mineraler och AHA-syror, och doften är god av gurka.

Det här är en kräm som jag kommer testa i vår och sommar framöver, och som jag kan tänka mig är skön att ha med på sommarsemestern. Ett stort plus får den redan nu, för ypperligt bra förpackning.

3 kommentarer

Lägg till din →

Kerstin: vad roligt 🙂 Bjooti verkar ju digga den i alla fall! Vår recension kommer nog upp lite senare i vår 🙂

Des: det som El fick var också helt, bara jag och Helena som hade otur kanske 🙁 Fast glasen var hela!

Lämna ett svar