Original Source + Aussie

Härliga London! Vi lyckades pricka in en helt perfekt helg; jag tror faktiskt det var varmare än här i Madrid! På flygplatsen på väg hem spenderade jag fem minuter på Boots där jag plockade åt mig Original Source-duschtvålen Mint & Tea Tree och Heartcore-hyllade balsamet 3-minute Miracle från Aussie — märks det att jag gillar mint? Jag har redan testat tvålen och jag kan redan säga att jag älskar den! Recension comin’ up.

10 kommentarer

Lägg till din →

Mint-duschkrämen från Original Source står högt upp på min önskelista. Blev så besviken när jag inte hittade den på Boots i Thailand. Älskar mintdoftande kroppsprodukter! 🙂

kajsa: åh, det låter lovande. ska prova den i helgen!

Nailtastic: mintdoftande kroppsprodukter är det bästa jag vet! förstår att den står högt upp på din lista. jag hade faktiskt inte tänkt på den innan jag såg den på Boots, men jag är glad att jag slog till. £2 är ju inte så mycket att fundera på!

Ninni: jag tror jag vill minnas det också, synd att hela arkivet är borttaget bara…

[…] Jag lovade ju en recension av Original Source-duschtvålen Mint & Tea Tree – fast det här är mer än hyllning än en recension, för jag har nog inget negativt alls att säga. Doften är friskt mintig, som väntat, men det bästa är nog känslan efter duschen. Huden blir liksom sval, vilket jag antar är tea tree-oljans förtjänst — men akta känsliga kroppsdelar. Billig är den också, jag betalade £2.50 på flygplatsen (vilket nog är dyrare än vanligt). Dessutom är ju flaskan riktigt snygg på badkarskanten! […]

Lämna ett svar