Länge leve läppstift

Skira läppstift som sätter pricken över i’et på vilken sminkning som helst? Det skulle jag vilja påstå att min triss i MAC är. Ljusrosa för att ljusa upp utan att få idomin-feeling, “my lips but better”-färg i beige, och varm korallorange för att värma upp ansiktet. Från vänster till höger; Creme Cup, Modesty och nyaste Dressmaker, Dressmaker.

Kraftigt swatchade för att visa nyanserna.

7 kommentarer

Lägg till din →

DD är sjukt fint! Jag skulle gärna vilja lägga vantarna på det. Ännu hellre skulle jag vilja ha Ever Hip från Give me Liberty of London. Fy vad jag ångrar att jag inte köpte det!

Kerstin: vad tråkigt det är när man verkligen ångrar att man inte köpte en viss sak, och sen inte kan göra nåt åt det 🙁

A: det är älskvärt! Hoppas att du kan hitta ett substitut.

Lämna ett svar