Ögonfärg

Nu på sommaren brukar det bli enklast möjligast när det kommer till sminkning, oavsett om det är till jobbet, för en ledig dag på stan eller fest. Trots det är det ju alltid kul med lite färg, och en färgglad eyeliner löser det både fort och enkelt. Mina pennor från Urban Decay används flitigt (såpass att favoritfärgerna börjar bli små stumpar), men det finns även varianter från Sephora och Korres.

6 kommentarer

Lägg till din →

Undrar om Sephoras egna pennor kan matcha Urban Decays i kvalitet… ska nog köpa en Sephora-penna och jämföra tror jag. Ska till Spanien snart så då kan jag passa på att besöka Sephora.

Kerstin: UD ftw helt enkelt 😀

Ninni: ja, jag är också nyfiken! har inte kommit till att titta på dom, trots att jag varit på sephora några gånger senaste halvåret.. 🙂

Lämna ett svar