Snowcrystal

Förra helgen, när jag kom tillbaka till Stockholm, krockade jag och resväskan med ett litet paket på hallmattan. Det var ett pressutskick innehållandes två fina lack från svenska nagellacksmärket Snowcrystal.

Visst är färgerna fina? Jag skickar det koralliga till Mi (som ju redan har ett snyggt ljusgrönt) och det gröna till Ka (som kanske behöver en kompis till det lite mörkare gröna hon har sen tidigare).

8 kommentarer

Lägg till din →

Jag har bara hunnit testa det koralliga på 3 naglar (hehe, mer om det senare) men det är fint! Kanske lite svårmålat jämfört med mina favoriter Essie och Chanel, but still: (Y)

Karin: Det väntar på dig här i Gbg 🙂 (och ja, det är lite annan ton än äpplet, men sjukt snyggt ser det iaf ut)

Linnea: Hoho, jag väntar med spänning på att Ka ska testa det så att jag får se det utanför flarran. Skönt också att det är bra kvalle på’t 🙂

Kerstin: Indeed! 🙂

Mi: But still! h5

Lämna ett svar