Turkish delight

Istanbul, Konstantinopel, Miklagård… kärt barn har många namn. I förra veckan tillbringade jag ett par dagar i Turkiets största stad. Där fanns såklart massor med spännande saker att se och uppleva, och det var ytterst lite tid som ägnades åt shopping (om man bortser från de timmar jag tillbringade på kryddmarknaden). Men, jag lyckades ändå klämma in ett och annat inköp under resan.

I ett försök att komma runt mitt köpstopp agerade jag dels personal shopper åt Mi (vilket gav mig en bra anledning att smyga runt bland sminkdiskarna) och dels resonerade jag som så att en deo faktiskt kan ses som en souvenir (eh..?), för att inte tala om de handvävda, ekovänliga handdukarna i lyxig bomull från Lalay (liknande kostar mer än det tredubbla på t ex NK eller Åhléns).

Vad säger ni, har jag brutit mitt beauty-köpstopp?

PS: Clarinsgrejerna är inga nyköp

7 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar