I badet

Jag kan verkligen inte få nog av Lushs badbomber. Två bomber och en bit badskum (som jag redan tjuvstartat på när jag skulle fota) blev skörden häromveckan. Så otroligt skönt att sjunka ner i ett ljuvligt kvällsbad med en bra bok och lite skön musik i bakgrunden.

6 kommentarer

Lägg till din →

EmLa: haha – minst sagt! De flesta jag känner undviker butikerna (och kanske också många av produkterna?) just på grund av att det doftar så starkt .. men jag lider inte alls av att botanisera bland deras välfyllda, doftande, hyllor 😀

Honi: just badkar (och balkong eller trädgård) är ett aboslut måste för mig, love it! Och ja – Lush har sjukt mycket skojiga grejer 🙂

Carina: Just badsalt tror jag inte att de har, men badbomberna är en form av badsalt fast i mer kompakt form 🙂 Det kommer i alla möjliga dofter och med olika features – t.ex. mjukgörande, lugnande osv. Alla jag testat (det är många!) gör att man är superlen när man stiger upp, och somliga har olja och annat gött i sig så att man blir superdupermjuk 🙂 Mitt tips är att botanisera live i butiken, eller via deras hemsida!

Lämna ett svar