Summer bag

I dag är jag sist av El Mika-gänget att checka ut på efterlängtad semester! Sweet jesus, vad skönt det ska bli. För att fira semestern hade jag gärna sett att en fin väska från Svenskt Tenn väntade på mig när jag kom hem, en riktig sommarväska i min smak. Kanske en dag?

På sminkfronten kommer det nog bli lite tunnare de kommande veckorna, men ett måste är självklart solstift. Om vädret fortsätter vara så varmt som det är nu (hoppas hoppas), hade det även varit kul att prova på det svalkande ansiktsvattnet från Avène — som så många bloggerskor verkar älska. Lite extra färg och glow på kinderna, även det i smidigt stiftformat, och man är klar för dagen. Au revoir!

6 kommentarer

Lägg till din →

Ninni: åh, adios! 😀

Kerstin: en dag.. 😉

Emla: väskan är en fining.

Des: I know, finns så många att välja på!

Fåfängan: om man tänker efter är det inte så värst mycket att lägga undan, om man låter bli att köpa smink ett tag 😉

Lämna ett svar