Hjärtat

Bland alla nya apotekskedjor som dykt upp det senaste är Apotek Hjärtat ett av dom, och här i Göteborg har jag hittills hittat det i Focus-huset och inne i Nordstan. Inte så spritt som andra butiker vill säga. Förutom att sälja produkter från El Mika-favoriten Korres, har dom nu lanserat en egen hud- och hårvårdsserie som vi har fått utskickat produktprover på. I morse innan jag cyklade till jobbet smorde jag in händerna med deras handkräm, och första intrycket var bra!

Vi hoppas på att hitta guldkorn bland grejerna, och i så fall kommer vi ropa högt! Speciellt eftersom priserna är från låga 19 kronor. Dessutom tycker jag att förpackningarna är enkla och väldigt söta..

6 kommentarer

Lägg till din →

Kerstin: japp! 😀

Karin: assååå 😀 har inte varit på torget på eeevigheter, tror jag skulle gå vilse där nu efter dom byggt om :’D det ligger tydligen ett <3 i högsbo också!

Lämna ett svar