Nyvaket

God morgon härliga söndag! Frukost på sängen och gårdagens tidning, ibland har man det jäkligt bra. SvDs Hedvig von Mentzer leker med tanken på att översätta Six items or less (från modevärlden) till beautybantning. Skulle ni klara er med färre än sex produkter per dag?

9 kommentarer

Lägg till din →

Ja, absolut!

Mascara
Primer
Foundation
Kajal
Läppstift
Ögonskugga

Ifall även hudvårdsartiklar är inräknat skulle listan se ut så här!

Ansiktsrengöring
Ansiktsvatten
Serum
Nattkräm
Mascara
Läppstift

Roliga listor att läsa! 😀 Jag skulle också klara mig, speciellt om det är 6 produkter inom smink + 6 inom hudvård 😉

Smink:
– tinted moisturizer
– brynskugga
– mascara
– rouge + highlighter
– my lips but better-läppstift

Hudvård:
– cerat
– rengöringsolja + gel
– ansiktsspray
– serum
– ansiktskräm

Både och:
– rengöringsgel
– serum
– ansiktskräm
– brynpuder
– mascara
– rouge
(- behöver cerat också!)

Paula: hehe, 6 st ögonskuggor, 6 olika läppstift, 6 st rouge osv osv 🙂

Josephine: Heja! (jag tror också jag klarar det)

Carina: Oh, kul att du började en list trend! Jag hakar på:

Deo
Tandkräm
Ansiktskräm

Rouge
Lipbalm
Mascara

Peachgirl: Bra lista! Nej, inte för evigt såklart! 🙂

Karin: hoho våra listor blev ganska lika 🙂

Maria: Ja, så roligt att se andras listor ju! Göttiga du fått till, h5!

Des: Inte ens om du fick köra samma tolkning som Maria? 🙂

aldrig i livet! jag VILL ha typ 3 duschgelar att välja mellan, 2 schampos, nån stylingprodukt, både ögonremover och ansiktstvätt, olika bodylotions, osv osv. jag VILL inte kunna klara mig på 6. inte ens 6 av varje. minst 6 ögonskuggor måste jag ha- för att överleva! 😉

Lämna ett svar