Overdosing deos

Mitt favoritmärke när det gäller deodoranter är Lady Speed Stick, som tyvärr inte finns att köpa i butik i Sverige. Överraskande nog såldes de i Syrien, så jag passade på att köpa ett par stycken. Nu klarar jag mig åtminstonde ett halvår framöver, för jag har faktiskt inte hittat någon deo här som slår Lady Speed Stick.

Min nuvarande från Rexona är okej, men jag blir tokig på allt vitt i armhålan och de från Dove jag har testat har inte varit mycket bättre. När de här tar slut är jag sugen på The Body Shops DeoDry, som Mi har använt på sistonde – är den bra?

8 kommentarer

Lägg till din →

El: skumt! i spanien finns den inte heller, det är usa och mellanöstern som gäller alltså. let me know om du hittar några ute på resande fot this time!

Irina: maria tycker att den är dålig också! så synd, för den verkade jättebra!

Lämna ett svar