Juicy

Jag har lite samma bekymmer som Ka, fast istället för håret så är det naglar som skivar sig, läppar som fnasar och en kropp som skriker efter mer ljus. Jag känner igen symptomen, det är helt enkelt hösten som är den skyldiga. Och hur mycket jag än älskar denna mysiga årstid, så är det ändå lite trist att det ska påverka kroppen så mycket! Men som tur är så finns det bot. Just nu vitaminboostar jag med en egenkomponerad juice, som jag pressar på morgonen.

Granatäpple, satsumas och lite lime. Så in i bomben gott, och jag nästan känner hur vitaminerna börjar verka. Än så länge har jag bara kört denna kuren ett par dagar, men det känns bra och jag hoppas att naglarna kryar på sig och framför allt att jag blir lite piggare.

Granatäpplet bidrar med antioxidanter, lite C-vitamin och kalium medan citrusfrukterna medför massvis med vitamin C.

6 kommentarer

Lägg till din →

Viktoria: med en helt vanlig press! Jag var själv förvånad över hur lätt det var, trodde inte det skulle funka – men det gör det, blir hur bra som helst och inte ett dugg jobbigt 🙂

Maria: Damn it, hoppas du piggar på dig illa kvickt!!

Viktoria: Go for it! Men akta så du inte krossar fröna (pressa inte för hårt med andra ord) för då blir juicen alldeles besk och inte alls god.. 🙂

Kajsa: Ja, det går inte ens att jämföra med brus.. detta är SÅ himla gott 🙂

Lämna ett svar