Remover från Mavala

Förutom ansiktskräm och mascara behövde jag något som snabbt kunde ta bort det allt mer flagande lacket på mina naglar. Och eftersom jag var på resande fot tänkte jag att jag skulle passa på att testa remover-pads. På Sephora hittade jag dessa från Mavala, i en praktisk liten burk för 9 euro.

Expediten försökte sälja på mig en betydligt billigare variant (men på flaska) från deras egna märke, men jag stod på mig med att det var just pads som behövdes (inte en chans att de kan läcka ut över övrig packning). Tyvärr var detta ett dåligt beslut, för de yttepyttesmå padsen är faktiskt inte så himla bra som jag hade hoppats. Det tar evigheter att få bort lacket, och de är kladdiga och går snabbt sönder. Enda fördelen är att de inte känns uttorkande. Och när jag putsade skorna i helgen så upptäckte jag att padsen faktiskt är riktigt bra på att ta bort fläckar av svart skokräm på händerna.

3 kommentarer

Lägg till din →

9€ var dyrt tycker jag! :O
Jag har också den burken, och som du säger är den lite ineffektiv.. för mig funkar den nästan bara om jag har ljusare lack, skulle inte våga ta bort mörkrött eller svart med dom 🙁

Lämna ett svar