Lady Speed Stick 24/7 Gel

Jakten på den pefekta deon, den tar aldrig slut va? Mitt senaste försök är amerikanska Lady Speed Stick 24/7 Fresh Fusion Gel, som kommer i en form som jag aldrig stött på här hemma i Sverige. Gelen skruvas upp från botten, och pressas ut ur små hål på ovansidan – något som mycket påminner om att pressa potatis..

Det bästa med den här deon är att gelen torkar supersnabbt, inte klibbar, och luktar gott! Som jag sa till Ka; det luktar drink. Lite som en fruktigare variant av G&T. Deon gör i övrigt sitt jobb helt okej, men utan att slå några rekord i att hålla borta fukt. Däremot luktar jag fräscht hela dagen, till och med om jag kutat omkring i en polyesterblus.

Lady Speed Stick säljs i nästan alla amerikanska pharmacies för löjligt lågt pris, och går att klicka hem till Sverige från Drugstore.com.

4 kommentarer

Lägg till din →

Den där är jättebra, tycker jag. Provade den för ett par år sen och just nu kör jag samma doft fast roll-on, också mycket bra. Jag tycker nog att den håller både lukt och fukt borta hela dan. Däremot har jag lite svårt för sticken, tycker att det blir liksom en beläggning i armhålorna.

Molly: vad kul att du testat ett par! 🙂 är det dom vita sticken du menar? jag kan också uppleva att man kan bli vit i armhålan, och i värsta fall korvar det ihop sig 🙁 inte så snyggt när det är sommar + linneväder..

Emla: precis! 🙂

Karin: jag tror du kommer bli kär i doften i alla fall! 😀

Lämna ett svar