NYC; en vecka senare

Postat onsdag 3 november 2010 | 12 kommentarer

Vad jag shoppade i NYC? Ja ni, förutom fina kashmirplagg på Uniqlo och en iPad på Macstore 5th Avenue blev det lite beauty shoppat. Dock inga enorma (relativt sett) mängder, då jag har en tendens till att ha svårt att “bulka”. Det var främst produkter jag hade köpt hemma (om dom funnits här vill säga), eller som jag har saknat en längre tid.

Dermalogica använder både jag och min pojkvän, så där gick vi lite lätt bananas och stockade upp på de produkter vi så smidigt delar på. Deodoranter från Lady Speed Stick blev det såklart några av (varav en är i gelform!). Andra saker från närmsta apoteket var läppbalsam och Clear Eyes (någon som provat?), och en billig mascara att ha på landet.

I kategorin nagellack blev det två från American Apparel (svarta Hassid och blåturkosa Peacock), mörkt glittrigt från Sephora by OPI (Never Enough Shoes) och under- och överlack från Essie och Seche Vite.

Sminket jag kom hem med var främst ögonskuggor; en palett från nya kollektionen från MAC (Reelers & Rockers), och en ljus highlighterskugga från Bobbi Brown (Navajo). Från BB knep jag även en tom 3-palett, där mina tre skuggor ska få bo. Sist men inte minst; en concealer i klickpenna-form från Sephora. Den har jag haft förut, och tycker den är lika bra som alternativen från YSL och Dior.

Phew, ett sånt inlägg det blev! Kommentera gärna om det är något speciellt ni är nyfikna på, förutom ögonskuggorna – dom har jag redan börjat förbereda egna inlägg för.

Update: Men gu’, jag glömde ju mascaran från Clinique!


12 kommentarer

 1. Karin
  3 november 2010 11:39

  oj, vad mycket roliga saker! *gnider händerna i förväntan*
  btw, jag har testat gel-varianten från LSS, men då (2001) var stick-formulan a lot better. hoppas på förbättring!

  Svara
 2. Kerstin
  3 november 2010 12:50

  Åh gud så underbart!! Jag hade valt att shoppa på exakt samma ställen som du. Älskar Uniqlo!! (och Macstore) Alla fynden ser jättefina ut, jag är särskilt nyfiken på allt 🙂 Kanske lite extra på MAC-paletten och på vad som finns i Cliniqueförpackningen…

  Svara
 3. Maria
  3 november 2010 12:52

  Karin: hihi! 😀 jag tror att jag gillar gellisen faktiskt!

  Kerstin: oh, vad roligt 🙂 och clinique:n glömde jag ju! det är en mascara, den där med böjd kam-borste..

  Svara
 4. Josephine
  3 november 2010 13:41

  Vilka härliga köp! 🙂

  Svara
 5. annahita
  3 november 2010 14:10

  MEN ÅÅÅÅH VAD GÖTT!!! helt klart respektabel skörd.

  Svara
 6. Maria
  3 november 2010 14:15

  Josephine: japp 😀

  Annahita: aiiiiiit?! jag är nöjd, även om jag saknar att jag inte hittade (!) EN enda affär med China Glaze eller kollektionslack från Essie/OPI O_o

  Svara
 7. Emelie
  3 november 2010 14:32

  Clear Eyes Redness Relief är en räddare i nöden vissa dagar!

  Svara
 8. Maria
  3 november 2010 15:13

  Emelie: jag såg den när jag stod i kö på CVS, och snodde åt mig den i farten 🙂 mest en kul grej – jag har aldrig provat förut!

  Svara
 9. Des
  3 november 2010 17:18

  Åh, Uniqlo…älskar!

  Svara
 10. El
  3 november 2010 18:39

  Hohoho vad göttigt! Måste dock hålla med Ka ang gel-varianten, men det var iofs ca 10 år sedan, så den har förhoppningsvis blivit bättre sen dess! Clear eyes har jag terrat, funkar svinbra, men tycker det känns skumt med grejs i ögonen :S så jag använder den ej längre. Härligt med kashmirgrejer, vad blev det för plagg? Tröjor, koftor, vantar? Och dude, vad ligger Dermalogica på för pris over there?

  Svara
 11. Maria
  4 november 2010 09:32

  Des: jag är nykär i finheten!

  El: hehe, det kan ju vara så att det hänt något på 10 år.. *hehe* jag gillar den so far!

  på Uniqlo blev det kofta + tröja + halsduk. som att bli kramad av en kattunge! <3

  Derma är billigare, men jag tror faktiskt inte att det är någon vinst om man jämför mot Jersey Beauty..

  Svara
 12. El Mika » Clinique High Lengths Mascara
  16 oktober 2014 15:36

  […] i över två månader var det dags att prova min nya mascara från Clinique, som jag köpte i New York i höstas. Mascaran High Lengths är den nyaste i Cliniques sortiment, och ska genom sin ovanligt kurviga […]

  Svara

Kommentera