En tidig julklapp..

.. och en återfunnen favorit. När Ka var i USA nu, strax efter mig, bad jag henne plocka upp en Some kind-a gorgeous från Benefit – något jag själv glömde av när jag var i NYC.

Det var över två år sedan jag köpte Some kind-a för första gången, när jag och Ka var i LA tillsammans, och trots kärleken som uppstod köpte jag aldrig någon ny när den tog slut (gräset är alltid grönare på andra sidan, yada yada?). Nu började det däremot sina hemma på foundationfronten, vilket ledde till min lilla beställning. Sedan min förra dosa har två ytterligare nyanser släppts, men jag kör fortfarande på samma – Original.

Redan vid första användandet, förra veckan, blev jag påmind om hur mycket jag gillar’n. Jag använder en foundationpensel för att applicera, och resultatet är både snabbt fixat och perfekt; huden blir utjämnad och får en fin lyster.

9 kommentarer

Lägg till din →

Molly: jag tycker inte att jag blir mer oljig än vanligt (pyttelite på pannan), så den får godkänt av mig iaf 🙂

Des: mörk? no no. den är perfekt! till och med för blekfisarna El och Ka, som är snäppet ljusare i hyn än vad jag är 😀

Lämna ett svar