Pop Petrol

I år gjorde jag ett riktigt kap på NKs rea, nämligen Lancôme-lacket Pop Petrol (från Spring 2010-kollektionen). Tack vare 50 % rea och ett presentkort på en hundralapp, betalade jag 17 kronor. Japp, sjutton. Precis det som låg och skramlade i mynt i plånboken. Sweet!

Pop Petrol släpptes enbart i Europa, och är ett vackert turkosgrönsvart lack med diskret skimmer. Nästansvart, precis så som jag vill ha det! Skimret är dessutom flerfärgat, vilket gör att lacket ser olika ut i olika ljus. Täckningen var fenomenal, och trots att jag tog två lager tror jag att man kan lyckas med enbart ett – om man krämar på lite. Mitt första Lancôme-lack, och jag är mer än nöjd med både färg och formula (och att flaskan är fyrkantig!).

Lite tip wear efter några dagar, men fiiint ändå.

7 kommentarer

Lägg till din →

Kerstin: jättefint! men om man redan har ett snarlikt är det ju lite onödigt, oavsett prislapp 🙂

Emma: ja! 😀

Des: shoppinglogiken gjorde sitt 😉

Nail Polish Junkie: tack 😀

Lämna ett svar