Skogsmulle

Den här något ovanliga manikyren kom till en dag i förra veckan, när jag och Ka satt och jobbade i mitt kök med varsin laptop och en kopp kaffe. Lyxen med att kunna arbeta hemifrån då och då är att man kan ta en liten måla naglarna-paus, och vi rotade igenom min låda med lack. Ka valde Sew Psyched, och jag slog till på en skogsinspirerad mix med densamma.

Chanel Particulière, Essie Sew Psyched, Mavala Bronze Green och Essie Playa del Platinum är alla från samma släkt, och missmatchade fint. I sann Nailtastic-anda frågade jag sen min sambo vad han tyckte om färgerna:

“Den ljusaste är häftig, lite rockabilly. Färgerna bredvid vill jag kalla djupgrön, vårmossa, och höstmossa”. Från höger till vänster på översta bilden, alltså, om det inte framgick..

Playa del Platinum, Bronze Green, Sew Psyched och Particulière.

9 kommentarer

Lägg till din →

haha, så sjukt! jag frågade min också om sew psyched med samma avsikt som du (utan att veta att du gjort detsamma), och han sa:

“rätt fint, men ingen favorit precis. mossigt!”

men åh typiskt, jag kom i detta nu på att jag vill ha bronze green! 😀 jag tycker sew psyched är snyggare, men jag vill hellre ha småflaskor, och så tycker jag nog mavala sitter lite bättre. nån som vet om man fortfarande kan hitta bronze green?

haha, på något vis känns det inte alls så viktigt i dag! :’D jag kommer hålla ögonen öppna dock, men orkar nog inte hålla på att leta i småbutiker. let’s see if it’s meant to be! 😀

Lämna ett svar