Orange!

Plötsligt slog det bara till: Orange! Neonorange! En färg jag måste ha på naglarna i vår och sommar för att över huvudtaget överleva? Kan så vara.

Så nu ber jag om era bästa tips när det kommer till neonorange nagellack. Inte så klarorange som en byggarbetsväst kanske, utan mer.. fylligt. Men ändå orange. Essie? FACE Stockholm? OPI? Depend? Mavala? Allt är av intresse, men på grund av färgens natur skulle jag föredra en miniflaska (och ni känner mig: flaskan får gärna vara fyrkantig).

12 kommentarer

Lägg till din →

Jag älskar Color Club Wham! Pow! Neonorange som dessutom har en kanonformula, vilket ju många neonlack verkligen inte har. Sen har jag precis köpt Illamasqua Gamma, men har inte hunnit testa det ännu. 🙂

Hmmm miniflaska och fyrkantig…

Kila in på Lindex och kolla ifall någon av Lumenes nya minilack har nyansen neonorange, tror det 🙂

Viva la diva har också fyrkantiga nagellack, och jag har för mig att jag har sett ett neonorange färgat lack.

Oh, tack för så många fina förslag you guys! 😀

Caroline: det visste jag inte, ska genast spana in! 🙂 nya kollektioner brukar dessutom vara lätta att hitta minipacks för.

Veronica: jag har aldrig testat Butter London, Jaffa låter fin!

Kerstin: det är jättefint, men lite tamt och för koralligt för det här tycker jag..

Nailtastic: Wham! Pow! haha, grymt namn. och ja, formulan verkar lite lätt enerverande på många neoner..

Carina: Lindex; bra tips 😀

Anonym: jag ska kolla upp Depend, kanske har dom!

Mina oranga favoriter är Bright Tights från Essie och Fluro’ Orange frå Models Own. Det sista är både rätt billigt och har super bra formula för att vara neon.

Lämna ett svar