Snowcrystal Ice Green

Ice Green från Snowcrystals vårkollektion är ett kallt, beigegrönt skimmerlack som är på gränsen till att ha en frostig finish. Som jag sa till Ka i en kommentar har jag lite svårt för frost och pärlemor, så det är på håret för Ice Green. Däremot gillar jag den diskreta men ovanliga färgen, som helt klart drar åt grönt (när jag senare använde Redness Rescue la jag märke till att de två matchade!).

Två lager täckte med nöd och näppe, och formulan var okej – bättre än krämlacket Deep Coral från samma märke. Färgen påminner mig om fiskar, och det är en väldigt trivsam färg att titta på.

4 kommentarer

Lägg till din →

Kerstin: ja, det är lite på gränsen.. 🙂

Nailtastic: man kan inte gilla alla!

Makeupoholic: jag vet inte, det är ju väldigt ljust i sig själv liksom.. du får prova och visa 😀

Lämna ett svar