Decubal Body Oil

Nyligen fick jag hem Body Oil från Decubal för test och efter några provomgånger kan jag ge ett litet utlåtande. På flaskan står det “silky glow for dry skin” och det är precis vad Body Oil lyckas med. Fnösktorra underben blir blänkande lena, skrovliga armbågar håller sig mjuka, och urringningen får ett snyggt sommarglow. Oljan är doftlös, men det följer med en liten förpackning grapedoftolja som man kan tillsätta om man vill. Plus i kanten för sprayflaska!

11 kommentarer

Lägg till din →

Veronica: jag glömde skriva att den inte alls kladdar heller, utan känns lite torr, samtidigt som man så klart blir jätteåterfuktad! 🙂

Des: faktiskt! eftersom olja är så löst liksom, svårt att dosera om man ska hälla och ha sig.

Maria: NÄ!!! :C för det lilla kuvertet hade gått sönder så jag slängde det för allt hade läckt ut. ska kanske fråga decubal snällt efter en ny?!

Är det någon som vet vart den går att köpa? Har kollat alla apotek i Skövde och ett par i Göteborg men hittar den ingenstans. Lite skumt också för på deras hemsida går den inte att hitta. Tänkte ringa dem imorgon men någon här kanske vet?

El: Jag hann inte ringa deras kontakt idag för jag var inne på DocMorris i Skövde och efter lite letande i datorn upptäckte expediten att den skulle levereras till dem på onsdag. Hon lade då en beställning så förhoppningsvis har det kommit in några flaskor av den på onsdag förmiddag. Men tack för ansträngningen!

Ser fram emot att testa oljan och hoppas ha glädje av den som aftersun under semester i Italien. Min torra hud nöjer sig inte med en lätt gel efter solen och någon skrev att den här funkade bra:)

Agnes: enligt presskontakten så hälsar företaget som tillverkar Decubal Body Oil att den finns att köpa på apotekskedjorna Cura och DocMorris – som du redan har upptäckt. hoppas den kommer in på onsdag och att du kommer gilla den!

Lämna ett svar