Klassiker

På samma sätt som ett par mellanblå jeans, en ljusblå skjorta, beige trench och ett par ballerinas är klassiker i garderoben har man ofta klassiker även i badrummet. För mig är det en bra mascara, ett perfekt rouge, och diskret (men ändå kul!) läppstift och nagellack. Även om jag älskar att dra loss med lite mörkare och mer färgglada sminkningar ibland känner jag mig snyggast i en mer neutral sminkning. Men, det är en inställning som ändras med tiden – och ibland även med årstiden.

Hur tänker ni med klassiker, och har ni några trogna produkter i badrumsskåpet?

7 kommentarer

Lägg till din →

Du kanske tänker på lite roligare grejer nu, men jag kan verkligen inte använda någon annan deo än Nivea pearl & beauty samt tandkrämen aquafresh. Är så van med dessa att jag alltid blir besviken när jag försöker testa något nytt 🙂

El: aaw 😀

Anna-Karin: haha, men favoriter som favoriter! själv har jag en djup förkärlek för Pepsodent Super Flour, om vi ändå snackar tandkräm 😀 Deo är jag mer ombytlig med.

Lämna ett svar