Sweet forgetfulness

En av fördelarna med att vara lite glömsk och ostrukturerad är att jag faktiskt måste spontanshoppa ibland. I förrförra veckan var jag i Amsterdam och upptäckte rätt snart att jag glömt packa ner ett rouge. Oj oj. Bäst att rusa in på närmsta Sephora. Trots att jag träffar Mi och Ka alltför sällan, så lyssnar jag ändå på deras råd (såklart!) och om t ex Mi tipsar om nyheter från Benefit — ja då lyssnar jag helhjärtat!

Tyvärr hade jag kanske lite väl brådis, för när jag senare på dagen testade Chachatint så var det lite för peach-igt för mig. Såg faktiskt inte ett dugg snyggt ut. Rouget hamnade längst ner i necessären och där låg det fram tills igår. För nu har jag nämligen fått en liten, ytterst diskret, solbränna och det var precis vad som behövdes för att jag skulle bära upp Chachatint!

Passade även på att köpa en pyttig flaska med nagellacksremover från OPI. Har ni några exempel på när ett felköp ändå visar sig vara riktigt rätt?

4 kommentarer

Lägg till din →

Kerstin: Ska se vad jag kan astakomma! Min kamera har pajat, men om Iphonen fixar biffen sa kommer snart en swatch – annars far det vanta tills jag ar hemma igen!

Mi: Du kan fa lana min nar du vill! <3

Veronica: Heheh…word!

Kommentera