Fönstershopping: Giorgio Armani

Nu var det läängesen jag knåpade ihop ett fönstershoppinginlägg, så varför inte rivstarta med ett riktigt lyxmärke? Giorgio Armani är väl ett av de dyraste märkena man kan hitta i Sverige (Stockholm, that is), men enligt många recensioner är det även ett av det mest kvalitativa märkena. Förpackningarna andas lyx samtidigt som dom är diskreta, och jag har inte speciellt svårt att välja ut både en, två, tre eller fler produkter som verkar lockande. Förutom de extrem-pigmenterade ögonskuggorna Eyes To Kill Intense, plockade jag ihop ett fint rouge, ett kompakt foundationpuder, ett löspuder, concealer, mascara och en eyeliner med filtspets. Ganska basic produkter, men inte speciellt pjåkiga för det!

Har ni någon erfarenhet av märket? Do tell!

8 kommentarer

Lägg till din →

Luminous Silk Foundation är en av de bästa foundations jag testat. Den glider på lätt som luft, får en airbrushad och lagom glowig finish med medium/full täckningsgrad. Bra med valmöjligheter för olika undertoner är ett plus. Läppstiftet Silk är också toppen. På ett sätt är det bra att Armani inte säljs i Gbg, det hade varit tufft för min plånbok.

Jag älskar Giorgio Armani Face Fabric. Second skin nude makeup. Använder den för långa klubbnätter (nu mer sällan). Deras Silk-läppstift är underbara!

jag har concealern, och det är den bästa concealern jag nånsin har testat. visst, den är dyr men otroligt dryg. jag använder den varje dag och får köpa nytt en gång om året. den kostar 350 och inte så mycket dyrare än andra märken

har testat lip wax som är helt underbart så länge man inte har torra läppar. det är som ett stain men är inte flytande utan i något slags fast form, lite som ett krämrouge kanske? det funkar både som läppstift och rouge. sitter bra också.

Lämna ett svar