It Makes Perfect Brush Kit

Har ni sett årets penselset i julkollektionen Ice Parade Collection från MAC? Vanligtvis brukar sådana kit aldrig vara riktiga fullpoängare i mina ögon, utan brukar alltid innehålla en eller två penslar som jag inte gillar eller skulle använda. Mineralize Kit däremot, det klockar in på fyra bra penslar av fyra!

Det innehåller två intressanta penslar för ögonen, #286 och #282, och två borstar för ansiktet. Av ansiktsborstarna har jag #187 sedan tidigare, men eftersom jag ofta saknar en variant med kortare skaft till resor passar det ju grymt bra. Den sista borsten är #130, som jag spanat på tidigare men aldrig pungat ut pengar för.

Penselkiten brukar gå på i runda slängar en femhunka, så vi får se om det blir ett köp eller inte. Det skulle ju vara helt perfekt att ha med på alla resor. Kanske, kanske kan jag ha turen att tajma in en rabattcheck från Åhléns City?

8 kommentarer

Lägg till din →

Karin: precis! må spana in när dom kommer.

Carina: jag har inte testat någon resevariant själv, men jag har läst både och. vissa tycker att dom håller lite sämre kvalitet, medan vissa tycker att dom är lika bra.

Kerstin: 20 % ger ju ändå en hundralapp tillbaks, vore inte dumt!

Jag kommer försöka haffa ett set, har den stora skunkborsten som jag gillar väldigt mycket och skulle behöva fylla på förrådet med borstar man faktiskt vill använda 🙂 Vet ni när de brukar komma ut i handeln? 🙂

Lämna ett svar