J.Crew ♥ FACE Stockholm

Har ni sett? Amerikanska klädkedjan J.Crew (en El Mika-favorit!) har fortsatt sitt samarbete med svenska FACE Stockholm. Jag köpte ett neonorange från deras första vårkollektion när jag var i NYC i somras, och det är verkligen ett underbart lack. Which reminds me – jag måste visa upp det närmre här.

De tre nya lacken heter (från vänster till höger) Unclear, Top Ten och Hello Merlot. Förutom nya färger är även flaskorna uppdaterade, och jag får väl säga att det är en väldigt stilig trio! Jag skulle gärna prova ljusa Unclear, då det känns som det lack som är mest unikt om man ser till min samling. Vilket skulle ni vilja ha på naglarna?

4 kommentarer

Lägg till din →

Kerstin: haha, men om du måste välja ett då?

Ninni: det ser bra tjusigt ut! flaskorna ser riktigt fina ut, jag älskar ju fyrkantigt så det var ju bra att dom behöll den grundformen 😉

Lämna ett svar